Winterse koffiebar
Winterse koffiebar
Inspiratie | december
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
1000 | g | PANOMIX LUXE | |
1000 | g | Bloem | |
200 | g | Gist | |
500 | g | Eieren | |
320 | g | Water | |
Vulling | 400 | g | Rozijnen |
800 | g | Suiker (P4) | |
800 | g | FRUITFUL APPEL 10x10 | |
600 | g | Harde boter (in stukken) |
Bereiding
Kneding
Van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg draaien. Vervolgens de vulling kort ondermengen. Het deeg in een kom of in een bak storten.
Rusttijd
10 minuten.
Afweeggewicht
Deegstukken van 500 g.
Werkwijze
Lange vormen (forelbakje) lichtjes insmeren met CARLEX en het deeg gelijkmatig verdelen over de volledige vorm.
Narijs
40 minuten.
Doreren en eventueel bestrooien met AMANDEL GESCHAAFD HOB.
Bakken
Op 190°C gedurende ± 32 minuten.
Afwerking
Lchtjes bestrooien met bloemsuiker.