Valentijns Matcha Hart
Valentijns Matcha Hart
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Bretoense croûtedeeg van Kanomix en groene thee | 2000 | g | KANOMIX |
750 | g | Boter | |
100 | g | Eieren | |
50 | g | Water | |
100 | g | Matcha thee | |
10 | g | Zout | |
MAESTRO Matcha Cake | 2000 | g | MAESTRO CAKE |
1000 | g | Eieren | |
1000 | g | Boter of Margarine | |
120 | g | Matcha groene thee | |
Groene amandelcrumble (ROMA) | 200 | g | BROYAGE 100% S |
200 | g | Boter | |
400 | g | MAESTRO |
Bereiding
Bretoense croûtedeeg van Kanomix en groene thee
Meng alle ingrediënten tot een homogene massa, verwerk zo koud mogelijk. Rol het deeg uit tot een dikte van 3,5 mm.
MAESTRO Matcha Cake
Verwerk vervolgens alle grondstoffen op kamertemperatuur gedurende 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde. Soortelijk gewicht 850 g/l.
Groene amandelcrumble (ROMA)
Meng alle ingrediënten tot een goed kruimelig deeg. Laat het in de vriezer opstijven en druk het dan door een grove zeef.