Toscaans BBQ-brood
Toscaans BBQ-brood
Recept
Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|
2000 | g | bloem |
2000 | g | PANOMIX TOSCANE |
120 | g | gist |
2000 | g | water |
Bereiding
Kneding: van alle grondstoffen een soepel en homogeen kneden, bij voorkeur een langere kneding in eerste versnelling.
Deegtemperatuur: 25 °C.
Afwegen: 510 g.
Opbollen en 35 minuten laten rusten.
Vormgeving: de deegstukken uitrollen op stand 8 van de uitroltafel. Op platen of tapijten schikken en prikken. Lichtjes bevochtigen en decoratie aanbrengen.
Narijs: 60 minuten.
Volledig indrukken met de O'life cutter.
Bakken: op 230 °C gedurende 25 minuten; op 210 °C gedurende 25 minuten (voorgebakken).
Tips voor de vulling
2400 g deeg + 660 g vulling ( olijven, zongedroogde tomaten, paprika's, enz.).
Tips voor de decoratie
- Roggebloem
- Kaas/maïs-mengeling: 200 g gemalen kaas, 200 g MAISDECOR, 10 g gedroogde peterselie, 100 g sesamzaad.
Tips voor de afwerking
Groene pesto, zongedroogde tomaten, olijven, kruidenboter, enz.
Uitkomst
12 broden