Tompouce banaan
Tompouce banaan
Staycation - BRAZILIË
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Tompouce | 4 | st. | Bladerdeegplakken 46 x 11 cm |
100 | g | SCHOKOBELLA WIT | |
Banaanbavarois | 175 | g | ALASKA EXPRESS BANAAN |
200 | g | water | |
850 | g | slagroom | |
50 | g | chocolade pajets | |
Afwerking | 100 | g | FRUITFUL ABRIKOZENJAM |
200 | g | DIP BANAAN | |
Decoratie | 10 | g | chocolade pajets |
200 | g | crème au beurre | |
100 | g | schijfjes banaan |
Bereiding
Tompouce
De bladerdeeg plakken instrijken met SCHOKOBELLA WIT.
Banaanbavarois
Het ALASKA EXPRESS BANAAN poeder mengen met het water tot een gladde en homogene massa.
De slagroom voor 2/3de opkloppen en onderspatelen. Als laatste de chocolade pajets ondermengen.
Werkwijze
De banaanbavarois op een bladerdeeg plak spuiten en hierop een tweede plak bladerdeeg plaatsen.
Voor een stevigere bavarois eerst laten geleren.
De bovenzijde instrijken met een laagje FRUITFUL ABRIKOZENJAM en glaceren met DIP BANAAN.
Bestrooien met chocolade pajets.
Na het drogen in stukken snijden van 4,5 cm breed.
Decoreren met een klein bolletje crème au beurre en een schijfje banaan.
Uitkomst
20 stuks