Tijgerpistolets
Tijgerpistolets
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Pistoletdeeg | 1000 | g | bloem |
50 | g | gist | |
600 | g | water | |
17 | g | zout | |
30-35 | g | GAMMA 2000 MXI | |
Tijgerpap | 1000 | g | TIJGERMIX |
1200 | g | water |
Bereiding
Tijgerpap
De ingrediënten mengen tot een homogene massa.
Werkwijze
Kneding: alle ingrediënten kneden tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur: 23 °C.
Afwegen: 1800 g.
Bolrijs: 25 minuten.
Vormgeving: de deegstukken verdelen en opbollen. De deegbolletjes in de tijgerpap dompelen of aanbrengen met behulp van een borstel. Op platen schikken.
Narijs: 60 minuten.
Bakken: met stoom op 230 °C gedurende 20 minuten.