Ti-ra-MISS YOU
Ti-ra-MISS YOU
CAKE VAN DE MAAND | september
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Bretoens zanddeeg | 2000 | g | KANOMIX |
750 | g | Boter | |
100 | g | eieren | |
50 | g | water | |
10 | g | zout | |
Koffiecake | 1000 | g | MAESTRO CAKE |
500 | g | boter | |
500 | g | eieren | |
5 | g | MOKKA ESSENCE | |
3 | g | oploskoffie | |
Cappuccinobavarois | 150-200 | g | ZEESAN TIRAMISU MASCA |
200-250 | g | water (lauw) | |
1000 | g | slagroom | |
3 | g | MOKKA ESSENCE |
Bereiding
Bretoens zanddeeg
Alle ingrediënten mengen tot een homogene massa, liefst zo koud mogelijk verwerken. Het deeg uitrollen op 5 mm. Vormen naar keuze gebruiken en afbakken.
Koffiecake
Boter of margarine goed zacht maken. Vervolgens alle ingrediënten kloppen in tweede versnelling gedurende ± 3 minuten (afhankelijk van de machine). Soortelijk gewicht: 850 g/l. Het cakebeslag verdelen op een bakplaat 60/40 met een rand van
3 cm. Afbakken op 180 °C gedurende 25 minuten. Na het afkoelen rondjes uitsteken.
Cappuccinobavarois
Het ZEESAN TIRAMISU MASCA poeder oplossen in het lauwe water en de MOKKA ESSENCE toevoegen. Vervolgens de voor 2/3de opgeklopte slagroom ondermengen.
Opbouw
Op het Bretoens zanddeeg een koffiecakeje kleven met behulp van SCHOKOBELLA. In kleine ronde vormen plastic bavaroislintjes plaatsen. Hierin het interieur van zanddeeg en cake plaatsen en vullen met de cappuccinobavarois. Laten opstijven in de diepvries. Afwerken met spuitchocolade en decoreren met chocolade makarons en chocolade decoratie.