Speculaas Kruimel Cake
Speculaas Kruimel Cake
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Speculaascake | 5000 | g | FANTASY SPECULAAS CAKE |
2250 | g | Water | |
2250 | g | MUFFINOLIE* | |
Vulling | 1800 | g | FRUITFUL naar keuze (BOSBES, PEER...) |
Speculaascrumble | 1200 | g | FANTASY SPECULAAS CAKE |
500 | g | Bloem | |
450 | g | Boter (koud) | |
175 | g | Water |
Bereiding
Speculaascake
*MUFFINOLIE i.v.m soortelijk gewicht altijd wegen.
Meng alle ingrediënten 3 min in tweede versnelling met de vlindergarde. Vul de cakevormen met 300 g cakebeslag. Spuit op elke cake een raster FRUITFUL (± 60 gr).
Tip van de Chef: zet de cakevormen op met bakpapier beklede bakplaten, zo blijven de vormpjes zuiver!
Vulling
Tip van de Chef: pureer de FRUITFUL lichtjes om een mooi raster te kunnen spuiten.
Speculaascrumble
Meng alle grondstoffen tot een crumble. Laat aandrogen en vries in. Bestrooi het cake oppervlak met ± 75 g crumble. Bak af gedurende 40-45 min op 180 °C. Afwerking. Laat afkoelen en bestrooi met raftisnow®.
Recept voor ± 30 vierkante cakes (14/14 cm).