Recepten Recepten

Speculoos-Amandel Cake Donut

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Cake Donuts 500 g FANTASY SPECULAAS CAKE
50 g Heelei
225 g Boter (gesmolten)
175 g Water
Vulling 400 g AMANDELPAN
100 g Geraspte kokos
Glaçage 300 g ALDIA MIROIR NEUTRAAL
150 g PALETTA SPRAY NEUTRAAL
Diversen 250 g Amandel-kokospralin (gebakken)

Bereiding

Recept voor ± 24 donuts

Cake donuts

Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.

Spuit ± 25 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.

Vulling

Meng de geraspte kokos onder de getempereerde AMANDELPAN.

Spuit 20 g in het speculaas cakebeslag.

Spuit daarna nog 10 g cakebeslag over de amandelvulling.

Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.

Afwerking

Verwarm ALDIA MIROIR NEUTRAAL en PALETTA SPRAY NEUTRAAL in de microgolfoven tot 50 °C.

Roer homogeen. Dip de donuts in de glaçage en duw in de gebakken amandel-kokospralin.

Speculoos-Amandel Cake Donut