Ruby Choc Block Pistache
Ruby Choc Block Pistache
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Pistacheboterroom | 1000 | g | BIANKA SOFT |
1000 | g | Boter | |
500 | g | Eieren, gepasteuriseerd | |
120-150 | g | Pistache pasta | |
Chocoladecake | 2000 | g | DOUBLE CHOC CAKE |
400 | g | Eieren | |
400 | g | Water |
Bereiding
Pistacheboterroom
BIANKA SOFT vermengen met de boter. De eieren beetje bij beetje toevoegen en opkloppen tot een luchtige crème.
Vervolgens op smaak brengen met pistache pasta.
Chocoladecake
Alle ingrediënten mengen in 1ste versnelling tot een gladde en homogene massa (± 5 minuten).
Vullen in een kader 60/40 en afbakken op 180 °C gedurende 45 minuten.
Opbouw
De chocoladecake verdelen in banden van 18-20 cm lang en 7 cm breed. Hierop bollen pistacheboterroom spuiten en even laten koelen in de koelkast. De SCHOKOBELLA RUBY smelten tot een temperatuur net boven lichaamstemperatuur en mengen met licht geroosterde pistachenoten (1000 g SCHOKOBELLA RUBY + 150 g pistachenoten). De gekoelde cake overgieten met de mengeling SCHOKOBELLA RUBY/licht geroosterde pistachenoten en afwerken met decoratie.