Peren-noten herfstcake met rode wijn
Peren-noten herfstcake met rode wijn
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Croûtedeeg | 1000 | g | CROUTEXPRESS |
50 | g | water (koud) | |
100 | g | eieren | |
Notencake | 1000 | g | ROMA |
500 | g | boter | |
500 | g | eieren | |
150 | g | MAROPAN | |
80 | g | pecannoten | |
80 | g | hazelnoten | |
80 | g | walnoten | |
50 | g | pistachenoten | |
Afdekgelei met rode wijn | 1000 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL |
300 | g | rode wijn |
Bereiding
Croûtedeeg
Alle ingrediënten mengen tot een glad en homogeen deeg.
Dit deeg kan onmiddellijk verwerkt worden.
Notencake
Een cakebeslag kloppen met ROMA, boter, eieren en MAROPAN (4 minuten in 2de versnelling). Alle noten roosteren, laten afkoelen en onder het cakebeslag mengen.
Afdekgelei met rode wijn
Alle ingrediënten mengen en even laten inkoken.
Opbouw
Taartvormen fonceren met het croutedeeg, uitgerold op 3 mm.
Hierop een laagje FRUITFUL PEER aanbrengen.
Vervolgens vullen met het cakebeslag en afbakken op 180°C gedurende 45 minuten.
Laten afkoelen en abricoteren met de rode wijn afdekgelei en afwerken met geroosterde noten.