Mojito Tompouce
Mojito Tompouce
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Bladerdeeg | 2000 | g | CRUSTY |
900 | g | water (koud) | |
1200 | g | MARGARINE BLADERDEEG | |
Mojito banketbakkersroom | 450 | g | RAP |
1000 | g | water | |
200 | g | FRUITFUL LEMON CREAM | |
15 | g | rum 50% | |
2 | g | muntblaadjes | |
Slagroom | 250 | g | slagroom |
Chocolade decoratie | 150 | g | DIP MOJITO |
10 | g | chocolade 811 |
Bereiding
Bladerdeeg
Water en CRUSTY kneden in eerste versnelling. Onmiddellijk 6 toeren van 3 geven, of 4 toeren van 4 met korte rusttijd van 5 tot 10 minuten tussen 2 toeren. Bij warmte, het deeg tussen de toeren in de koelkast laten rusten. Het deeg uitrollen op 2,5 mm, op bakplaten leggen en bakken op 180 °C gedurende 25 minuten.
Mojito banketbakkersroom
Het water met de muntblaadjes mixen met een staafmixer. Vervolgens de RAP, de FRUITFUL LEMON CREAM en de Rum 50% toevoegen en mengen in hoogste versnelling gedurende 3 minuten.
Slagroom
De slagroom voor 3/4de opkloppen.
Chocolade decoratie
De chocolade smelten, DIP MOJITO toevoegen en mengen tot een homogene massa.
Opbouw
De bladerdeeg plakken instrijken met SCHOKOBELLA WIT. Hierop een laag Mojito gele room spuiten en een tweede laag slagroom. Bedekken met een plak bladerdeeg. Glaceren met DIP MOJITO. Decoreren met de chocolade decoratie, meringue en muntblaadjes.
Uitkomst: 520 stuks.