Marmercake met Krieken & Streusel.
Marmercake met Krieken & Streusel.
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cakebeslag (boter) | 1600 | g | BASIS-RÜHR |
800 | g | Heelei | |
800 | g | Boter | |
Cakebeslag (olie) | 1600 | g | BASIS-RÜHR |
930 | g | Heelei | |
800 | g | MUFFINOLIE | |
Streusel | 800 | g | BASIS-RÜHR |
200 | g | Bloem | |
400 | g | Boter | |
120 | g | ARABESQUE COCOA | |
Diversen | 1000 | g | FRUITFUL DONKERE KRIEKEN |
180 | g | Gesmolten chocolade |
Bereiding
Beslag
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 4 min op laagste snelheid. Meng onder de helft van het beslag de gesmolten chocolade. Spuit 2 bakvormen 20 x 60 x 5 cm licht in met CARLEX SPRAY en bedek met bakpapier. Verdeel de 2 cakebeslagen zoals marmercake over de twee bakvormen en strijk glad.
Streusel
Meng de grondstoffen tot een korrelige massa.
Opbouw
Verdeel de krieken over de cake. Strooi hierover de streusel. Bak op 180 °C gedurende ± 50 min. Ontvorm de cake. Verdeel in de gewenste porties en bestrooi eventueel licht met bloemsuiker.