Recepten Recepten

Mango Plaatcake.

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Cakebeslag (boter) 1600 g BASIS-RÜHR
800 g Heelei
800 g Boter
Cakebeslag (olie) 1600 g BASIS-RÜHR
930 g Heelei
800 g MUFFINOLIE
Streusel 800 g BASIS-RÜHR
200 g Bloem
400 g Boter
Diversen 1800 g FRUITFUL MANGO

Bereiding

Beslag

Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 4 min op laagste snelheid. Spuit twee bakvormen van 20x60x5 cm licht in met CARLEX SPRAY en bedek met bakpapier. Verdeel het cakebeslag over de twee bakplaten en strijk glad.

Streusel

Meng de grondstoffen tot een korrelige massa.

Opbouw

Verdeel de FRUITFUL MANGO over het beslag. Strooi hierover de streusel Bak op 180 °C gedurende ± 50 min. Ontvorm de cake. Verdeel in de gewenste porties en bestrooi licht met bloemsuiker.

Mango Plaatcake