Mango Plaatcake.
Mango Plaatcake.
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cakebeslag (boter) | 1600 | g | BASIS-RÜHR |
800 | g | Heelei | |
800 | g | Boter | |
Cakebeslag (olie) | 1600 | g | BASIS-RÜHR |
930 | g | Heelei | |
800 | g | MUFFINOLIE | |
Streusel | 800 | g | BASIS-RÜHR |
200 | g | Bloem | |
400 | g | Boter | |
Diversen | 1800 | g | FRUITFUL MANGO |
Bereiding
Beslag
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 4 min op laagste snelheid. Spuit twee bakvormen van 20x60x5 cm licht in met CARLEX SPRAY en bedek met bakpapier. Verdeel het cakebeslag over de twee bakplaten en strijk glad.
Streusel
Meng de grondstoffen tot een korrelige massa.
Opbouw
Verdeel de FRUITFUL MANGO over het beslag. Strooi hierover de streusel Bak op 180 °C gedurende ± 50 min. Ontvorm de cake. Verdeel in de gewenste porties en bestrooi licht met bloemsuiker.