Maïs BBQ-brood
Maïs BBQ-brood
Recept
Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|
2250 | g | bloem |
750 | g | PANOPLUS MAÏS |
60 | g | gist |
51 | g | zout |
60 | g | MAESTRO CREME BROOD |
1600 | g | water |
Bereiding
Kneding: van alle grondstoffen een soepel en homogeen kneden, bij voorkeur een langere kneding in eerste versnelling.
Deegtemperatuur: 25 °C.
Afwegen: 530 g.
Opbollen en 35 minuten laten rusten.
Vormgeving: de deegstukken uitrollen op stand 8 van de uitroltafel. Op platen of tapijten schikken en prikken. Lichtjes bevochtigen en decoratie aanbrengen.
Narijs: 60 minuten.
Volledig indrukken met de Olife steker.
Bakken: op 230 °C gedurende 25 minuten; op 210 °C gedurende 25 minuten (voorgebakken).
Tips voor de vulling
2500 g deeg + 680 g vulling ( olijven, zongedroogde tomaten, paprika’s,…).
Tips voor de decoratie
- MAÏSPARELS
- MAÏSDECOR
- Kaas/maïs-mengeling: 200 g gemalen kaas, 200 g MAISDECOR, 10 g gedroogde peterselie, 100 g sesamzaad.
Tips voor de afwerking
Rode pesto, zongedroogde tomaten, olijven, kruidenboter, enz.
Uitkomst
9 broden