Karamel zeezout hartjes
Karamel zeezout hartjes
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Karamelcake | 2000 | g | FANTASY CARAMEL CAKE |
1000 | g | boter | |
750 | g | bloem | |
250 | g | eieren | |
20 | g | bakpoeder | |
Decoratie | 90 | g | granulaat suiker |
8 | g | zeezout |
Bereiding
Karamelcake
Alle ingrediënten mengen tot een deeg.
Eventueel koelen voor verwerking.
Decoratie
Granulaat suiker en zeezout mengen.
Het deeg uitrollen op 6 mm en met een deegsteker harten uitsteken. Een bakplaat inspuiten met CARLEX SPRAY en de deegharten op de plaat leggen. Bestrijken met eigeel en bestrooien met de decoratie.
Bakken op 170 °C (vloeroven) of op 150 °C (rotatieoven) gedurende 20 minuten.
Uitkomst: 90 stuks.