Advo-Frambo-Choco Tompouce
Advo-Frambo-Choco Tompouce
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Voorbereiding | 6 | st. | tompouce plakken (46 x 11 cm) |
100 | g | witte chocolade | |
Recept 1 | 150 | g | AE NEUTRAAL |
150 | g | water | |
170 | g | Advocaat 14% | |
750 | g | slagroom | |
Recept 2 | 150 | g | AR CHOCOLADE |
150 | g | water | |
150 | g | FRUITFUL RASPBERRY | |
750 | g | slagroom | |
Afwerking | 200 | g | DIP BANAAN |
Decoratie | 50 | g | pure chocolade |
Bereiding
De tompouce plakken inspuiten/instrijken met witte chocolade om het zacht worden tegen te gaan.
Meng de AE NEUTRAAL, water en Advocaat 14% tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel over 2 korstplakken en dek af met een plak.
Snijden in stukjes van 5 x 5 cm.
De DIP BANAAN op een plak aanbrengen en een choco decor op aanbrengen.
Na het aandrogen snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Meng de AR CHOCOLADE, water en de FRUITFUL RASBERRY tot een gladde massa.
Spatel de voor 3/4de opgeklopte slagroom erdoor.
Spuit hiervan een volle rozet op de met advocaatbavaroise gevulde tompouce stukjes.
Dek af met het DIP BANAAN plakje.
Uitkomst: +/- 36 stuks.