Spookachtig lekker!
Spookachtig lekker!
Inspiratie Halloween | oktober
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Chocolade croûtedeeg | 1000 | g | CROUTEXPRESS |
100 | g | eieren | |
150 | g | water | |
100 | g | ARABESQUE COCOA | |
Abrikozen-mango-sinaasappel marmelade | 1000 | g | BAKCONFITUUR ABRIKOOS |
1000 | g | FRUITFUL MANGO | |
400 | g | FRUITFUL ORANGE CREAM | |
Chocolade amandelbiscuit | 1000 | g | BISCAMIX CHOCO |
1000 | g | eieren | |
300 | g | AMANDELPAN | |
Crémeux van pompoen, mandarijn en sinaasappel | 1000 | g | diepvriespuree pompoen |
500 | g | diepvriespuree mandarijn | |
150 | g | FRUITFUL ORANGE CREAM | |
160 | g | suiker | |
450 | g | eieren | |
300 | g | eierdooiers | |
240 | g | AE NEUTRAAL | |
450 | g | boter |
Bereiding
Chocolade croûtedeeg
Alle ingrediënten mengen tot een glad en homogeen deeg.
Dit deeg kan onmiddellijk verwerkt worden.
Abrikozen-mango-sinaasappel marmelade
Alle ingrediënten mengen.
Chocolade amandelbiscuit
Alle ingrediënten kloppen tot een soortelijk gewicht van 380 g/l (± 8 minuten op hoge snelheid).
Crémeux van pompoen, mandarijn en sinaasappel
De diepvriespurees pompoen en mandarijn samen met de FRUITFUL ORANGE CREAM en de helft van de suiker koken. De overige suiker mengen met de eieren en de eierdooiers.
Afroeren à la nappe. Vervolgens het AE NEUTRAAL poeder ondermengen.
Op een temperatuur van ± 50 °C de boter ondermixen.
Opbouw
Het chocolade croûtedeeg uitrollen op stand 3 en een ring fonceren.
Op de bodem een laagje marmelade aanbrengen. Hierop het chocolade amandelbiscuit aanbrengen en afbakken op 180 °C tot het biscuit net gaar is (nog een beetje moelleux). Laten afkoelen en invriezen.
Vervolgens op de biscuit de crémeux gieten en afwerken met Halloween decoratie, chocolade makarons en FRUITFUL MANGO.