Fantasy Lemon Blondie
Fantasy Lemon Blondie
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Citroencake | 1000 | g | FANTASY LEMON CAKE |
550 | g | eieren | |
500 | g | witte chocolade | |
250 | g | bloemsuiker | |
150 | g | water | |
100 | g | MUFFINOLIE* | |
*Muffinolie i.v.m soortelijk gewicht altijd wegen | |||
Witte chocolade-citroenganache | 700 | g | witte chocolade |
350 | g | FRUITFUL LEMON CREAM |
Bereiding
Citroencake
De witte chocolade smelten. Vervolgens alle ingrediënten mengen in eerste versnelling gedurende 10 minuten.
Een bakplaat (60 x 40) met hoge randen vullen met het beslag en gladstrijken.
Bakken op 180 °C (vloeroven) of 150 °C (rotatieoven) gedurende ± 30 minuten.
Witte chocolade-citroenganache
De witte chocolade smelten. De FRUITFUL LEMON CREAM verwarmen en mengen onder de gesmolten chocolade tot een gladde massa.
De ganache een nacht laten rusten.
Opbouw
De ganache loskloppen en over de gebakken citroencake verdelen.
Met een paletmes decoreren en in de gewenste grootte snijden.
Uitkomst
54 stuks van 6,5 x 6,5 cm.