'Do the Mojito' Cake Deluxe
'Do the Mojito' Cake Deluxe
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Mojito cake | 1000 | g | FANTASY LEMON CAKE |
350 | g | eieren | |
150 | g | gesmolten boter of MUFFINOLIE* | |
*Muffinolie i.v.m soortelijk gewicht altijd wegen | |||
250 | g | water | |
11 | g | muntsiroop | |
10 | g | rum | |
Mojito botercrème | 250 | g | DIP MOJITO |
250 | g | boter |
Bereiding
Mojito cake
Meng alle ingrediënten in de eerste versnelling gedurende 5 minuten.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten, is het aanbevolen om het beslag om te roeren vóór gebruik.
Mojito botercrème
Meng de DIP MOJITO met de boter tot een botercrème.
Opbouw
Vul een cakevorm met 350 g beslag en plaats deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak op 180 °C (vloeroven) of op 160 °C (rotatieoven) gedurende 50 minuten. Abricoteer met PALETTA SPRAY NEUTRAAL en vries in. Dip vervolgens de cake in DIP MOJITO. Spuit de Mojito botercrème op de cake en decoreer met limoen en muntblaadjes.