Délipure Vruchtenbrood
Délipure Vruchtenbrood
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Deeg | 10000 | g | DÉLIPURE |
10000 | g | Bloem | |
9600 | g | Water | |
400 | g | Gist | |
1400 | g | MAESTRO LUXE | |
Vulling | 4000 | g | Krenten |
4000 | g | Gedroogde abrikozen | |
4000 | g | Cranberries |
Bereiding
Van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg kneden.
Meng onmiddellijk na de kneding de vulling eronder.
Bulkrijs: 10 min
Afweeggewicht: 350 g
Bolrijs: 30 min
Langsteken en 3x4 stuks op een bakplaat leggen.
Narijs: 60 min
Licht bestrooien met roggebloem en over de lengte insnijden.
Bakken: +/- 30 min op 190 °C .