Délipure Feestbrood
Délipure Feestbrood
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Délipure | 1500 | g | DÉLIPURE |
1500 | g | Bloem | |
180 | g | VECTOR | |
1410 | g | Water | |
60 | g | Gist | |
Diversen | Rucola | ||
Rosbief | |||
Pijnboompitten | |||
Balsamicoazijn | |||
Zongedroogde tomaten | |||
Parmezaanschilfers |
Bereiding
Kneed alle grondstoffen tot een homogeen deeg.
Deegtemperatuur: 25 °C
Bulkrijs: 10 min
Afwegen: 460 g, bol licht op.
Bolrijs: 20 min
Opmaak: rol de deegstukken uit tot 8 mm dikte en decoreer naar keuze.
Narijs: 60 min.
Afwerking: bestrooi met roggebloem en duw in met een taartverdeler.
Bakken: ± 14 min op 210 °C.
Laat afkoelen en snijd het brood door.
Beleg het brood en verpak het als feestbrood!
Feestelijke belegtips van de chef
- Rucola, brie, walnoten, honing.
- Préparé, Martinosaus, augurk, kappertjes, zure uitjes, gefrituurde uitjes
- Kruidenkaas, gemengde sla, gerookte zalm, rode ui, bieslookdressing
- Gemengde sla, tomaat, pulled chicken, BBQ-saus, gefrituurde uitjes, uiringen