Recepten Recepten

Délipure Feestbrood

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Délipure 1500 g DÉLIPURE
1500 g Bloem
180 g VECTOR
1410 g Water
60 g Gist
Diversen Rucola
Rosbief
Pijnboompitten
Balsamicoazijn
Zongedroogde tomaten
Parmezaanschilfers

Bereiding

Kneed alle grondstoffen tot een homogeen deeg.
Deegtemperatuur: 25 °C
Bulkrijs: 10 min
Afwegen: 460 g, bol licht op.
Bolrijs: 20 min
Opmaak: rol de deegstukken uit tot 8 mm dikte en decoreer naar keuze.
Narijs: 60 min.
Afwerking: bestrooi met roggebloem en duw in met een taartverdeler.
Bakken: ± 14 min op 210 °C.
Laat afkoelen en snijd het brood door.
Beleg het brood en verpak het als feestbrood!

Feestelijke belegtips van de chef

  1. Rucola, brie, walnoten, honing.
  2. Préparé, Martinosaus, augurk, kappertjes, zure uitjes, gefrituurde uitjes
  3. Kruidenkaas, gemengde sla, gerookte zalm, rode ui, bieslookdressing
  4. Gemengde sla, tomaat, pulled chicken, BBQ-saus, gefrituurde uitjes, uiringen
Délipure Feestbrood