Cream on Cake
Cream on Cake
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Luxedeeg | 3000 | g | Bloem |
210 | g | Gist | |
1070 | g | Water | |
300 | g | Eieren | |
180 | g | Suiker | |
51 | g | Zout | |
600 | g | LUXAFRESH GOLD | |
450 | g | MARGARINE CAKE BRIOCHE | |
Chocolade Cake | 2000 | g | DOUBLE CHOC CAKE |
400 | g | Water | |
400 | g | Eieren | |
Gele Room | 800 | g | RAP'E |
2000 | g | Water | |
Diversen | 2500 | g | Slagroom |
250 | g | Gesmolten chocolade | |
700 | g | FRUITFUL JAM FRAMBOOS |
Bereiding
Luxedeeg
Van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg kneden.
Deegtemperatuur: 25 °C.
Rusttijd: 15 min.
Het deeg uitrollen op stand 2 van de uitroltafel.
In de vriezer plaatsen om mooi te kunnen versnijden.
Versnijden in banden van 9 cm breed en de lengte van uw stokbroodplaten.
Chocoladecake
Alle grondstoffen mengen in eerste versnelling gedurende 5 min.
Gele Room
De grondstoffen gedurende 4 min mengen in tweede versnelling.
10 min laten staan en gedurende 1 min doorkloppen in hoogste versnelling.
Opbouw
Plaats de banden luxedeeg in de stokbroodplaten.
Narijs: 50 min.
Na het rijzen een dun streepje FRUITFUL JAM FRAMBOOS spuiten en vervolgens het chocoladecakebeslag (100 g beslag per band van 56 cm), 2 cm van de rand blijven.
Afbakken: 225 °C gedurende 10-11 min.
Afwerking
Breng de helft van de gele room op smaak met de gesmolten chocolade en meng met de helft van de opgeklopte slagroom (crème prise).
De andere helft van de gele room mengen met de andere helft van de opgeklopte slagroom.
2 spuitzakken (1 voor iedere crème prise) voor de helft vullen en deze weer in 1 spuitzak plaatsen met een 18 mm St. Honoré spuitmond.
Spuit hiermee golvende banen op het bootje.
Na het invriezen afspuiten met PALETTA SPRAY NEUTRAAL en versnijden in stukken van 10 cm.
Afwerken naar keuze.