Recepten Recepten

ChocNut Cake Donuts

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
ChocNut Cake Donut 1000 g FANTASY CHOCNUT CAKE
200 g Water
200 g Heelei
Diversen 200 g Boterroom (obv BIANKA SOFT)
400 g SCHOKOBELLA
400 g NUSS-NOUGAT-CREME
Hazelnoten
Chocoladedecoratie

Bereiding

ChocNut Cake Donut
Meng alle ingrediënten gedurende 5 min in trage versnelling. Spuit ± 50 g cakemassa in elke gesmeerde donutvorm en bak gedurende ± 20 min op 180 °C. Ontvorm, laat afkoelen en vries in.

Afwerking 1
Dip de donut in een SCHOKOBELLA naar keuze, spuit doppen boterroom op de donut en werk af met hazelnootjes en chocoladedecoratie.

Afwerking 2
Dip de volledige donut in NUSSNOUGAT- CREME en vries in. Spuit 25 g pralinémousse in de lege donutvormen. Duw hierop een bevrozen, gecoate ChocNut Cake Donut en vries samen in. Ontvorm en werk af met spuitchocolade of MIROIR NEUTAAL.

ChocNut Cake Donuts