Carré confituur
Carré confituur
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Bladerdeeg | 2000 | g | CRUSTY |
900 | g | water (koud) | |
1200 | g | MARGARINE BLADERDEEG | |
Vulling | BAKCONFITUUR ABRIKOOS |
Bereiding
Bladerdeeg
Water en CRUSTY kneden in eerste versnelling.
Onmiddellijk 6 toeren van 3 geven, of 4 toeren van 4 met korte rusttijd van 5 tot 10 minuten tussen 2 toeren.
Bij warmte, het deeg tussen de toeren in de koelkast laten rusten.
Werkwijze
Een bakplaat 60/40 bekleden met het bladerdeeg uitgerold op 1,5 mm.
Een laagje BAKCONFITUUR ABRIKOOS aanbrengen en hierop bandjes bladerdeeg leggen uitgerold op 2 mm.
Afbakken op 190 °C tot het bladerdeeg mooi is uitgebakken, ± 40 minuten.
Abricoteren met PALETTA SPRAY ABRIKOOS en verdelen naar wens.