Bombe d'Amour
Bombe d'Amour
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Gekleurde joconde | 500 | g | BISCAMIX |
100 | g | AMANDELPAN | |
500 | g | Eieren | |
qs | Rode kleurstof | ||
Framboosinterieur | 1000 | g | FRUITFUL FRAMBOOS |
100 | g | AE NEUTRAAL | |
Spiegel | 1000 | g | ALDIA MIROIR NEUTRAAL |
500 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL | |
Plattekaasmousse | 250 | g | AE KWARK |
500 | g | Water | |
500 | g | Room |
Bereiding
Joconde
Meng alle ingrediënten gedurende 3 min in hoogste versnelling.
Strijk 500 g beslag uit op een 60x40 cm bakplaat.
Bak af gedurende 6 min op 225 °C met een beetje stoom.
Laat afkoelen en steek hieruit schijven van Ø 11 cm. Zet opzij.
Framboosinterieur
Meng beide ingrediënten.
Leg in siliconenvormen Ø 11 cm een plakje rode joconde, verdeel hierover 130 g framboosinterieur en dek af met een tweede plakje rode joconde. Vries in.
Plattekaasmousse
Meng de AE PLATTE KAAS met water en spatel de voor 2/3e opgeklopte room erdoor.
Spiegel
Verwarm de PALETTA SPRAY NEUTRAAL tot 85 °C en voeg de ALDIA MIROIR NEUTRAAL toe. Gebruik op 35 °C à 40 °C.
Opbouw
Vul de bombe-vormen van Ø 13 cm met 250 g plattekaasmousse en druk hier het frambozeninterieur in. Vries in. Ontvorm de bombes en overgiet met de spiegel. Poeder lichtjes af met gedroogd frambozenpoeder. Werk af met een band gekleurde joconde, chocoladedecor en meringue.