BBQ-Brood
BBQ-Brood
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Deeg | 1500 | g | Bloem |
1500 | g | DÉLIPURE | |
90 | g | Gist | |
1500 | g | Water | |
450 | g | MAESTRO LUXE | |
100 | g | Maanzaad | |
160 | g | Zonnebloempitten | |
340 | g | Havervlokken | |
Vulling | 600 | g | Kaasblokjes |
450 | g | Zongedroogde tomaten | |
300 | g | Gefrituurde uitjes | |
10 | g | Knoflookpoeder |
Bereiding
Deeg
Kneed van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg. Na de kneding onmiddellijk de vulling ondermengen.
Deegtemperatuur: 26 °C
Opbouw
Afwegen op 550 g voor ronde aluminium vorm Ø 21 cm of 450 g voor rechthoekige aluminium vorm 8x30 cm. Bolrijs: 15 min De deegstukken uitduwen in de vormen. Narijs: 30 min Insmeren met de olie van de zongedroogde tomaten. Induwen zoals voor focaccia. Narijs: 30 min Bakken: 220 °C gedurende ± 20 min.