Recepten Recepten

BBQ-Brood

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Deeg 1500 g Bloem
1500 g DÉLIPURE
90 g Gist
1500 g Water
450 g MAESTRO LUXE
100 g Maanzaad
160 g Zonnebloempitten
340 g Havervlokken
Vulling 600 g Kaasblokjes
450 g Zongedroogde tomaten
300 g Gefrituurde uitjes
10 g Knoflookpoeder

Bereiding

Deeg

Kneed van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg. Na de kneding onmiddellijk de vulling ondermengen.

Deegtemperatuur: 26 °C

Opbouw

Afwegen op 550 g voor ronde aluminium vorm Ø 21 cm of 450 g voor rechthoekige aluminium vorm 8x30 cm. Bolrijs: 15 min De deegstukken uitduwen in de vormen. Narijs: 30 min Insmeren met de olie van de zongedroogde tomaten. Induwen zoals voor focaccia. Narijs: 30 min Bakken: 220 °C gedurende ± 20 min.

BBQ-Brood