BBQ-apero Pestolette
BBQ-apero Pestolette
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
2000 | g | PANOMIX TOSCANE | |
2000 | g | bloem | |
160 | g | gist | |
2000 | g | water | |
Pestomengeling | 360 | g | pesto |
510 | g | gemalen kaas | |
24 | g | peterselie | |
360 | g | olijfolie |
Bereiding
Kneding: van alle grondstoffen een soepel en homogeen kneden, bij voorkeur een langere kneding in eerste versnelling.
Deegtemperatuur: 25 °C.
Afwegen: 1540 g.
Opbollen en 35 minuten laten rusten.
Vormgeving: het deeg uitrollen op stand 8 van de uitroltafel.
Deegstukken snijden van 50 cm lang en 25 cm breed.
Zowel de boven- als onderzijde bestrijken met 200 g pestomengeling (200 g aan beide zijden).
De deegstukken in blokjes snijden van 2,5 cm x 2,5 cm.
335 g blokjes in een pizzavorm (Ø 15 cm) strooien.
Bestrijken met olijfolie.
Narijs: 30 minuten.
Bestrooien met gemalen kaas en bakken op 210 °C gedurende 25 minuten.