Back-to-School Chocolate Chip Cookies
Back-to-School Chocolate Chip Cookies
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Chocolate Chip Cookies | 1350 | g | KANOMIX |
250 | g | Boter | |
190 | g | Boter (gesmolten) | |
150 | g | Basterdsuiker | |
100 | g | Water | |
7,5 | g | Alkali | |
5 | g | Bakkerszout | |
200 | g | Bakvaste chocolade |
Bereiding
Van alle ingrediënten een homogeen deeg kneden (± 5 minuten).
Uitrollen op stand 9 van de uitroltafel (naargelang de gewenste dikte) en het deeg uitsteken in de gewenste grootte. Je kan ook met behulp van een ijsschep bolletjes deeg scheppen van ± 60 g en op een met CARLEX ingevette bakplaat plaatsen.
Bakken op 200 °C gedurende ± 15 minuten.
Uitkomst: ± 40 stuks.