Recepten Recepten

Appel-Anijs & Amandelpan Plaatcake

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Cakebeslag (boter) 1600 g BASIS-RÜHR
800 g Heelei
800 g Boter
25 g Anijspoeder
Cakebeslag (olie) 1600 g BASIS-RÜHR
930 g Heelei
800 g MUFFINOLIE
25 g Anijspoeder
Diversen 900 g FRUITFUL APPLE DICES
700 g AMANDELPAN

Bereiding

Beslag

Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 4 min op laagste snelheid. Spuit twee bakvormen van 20x60x5 cm licht in met CARLEX SPRAY en bedek met bakpapier. Verdeel het cakebeslag over de twee bakplaten en strijk glad.

Opbouw

Spuit banden AMANDELPAN over het beslag in ruitvorm. Spuit in de ruiten de FRUITFUL APPEL DICES. Bakken op 180 °C gedurende ± 50 min. Spuit de cake na het bakken onmiddellijk af met PALETTA SPRAY ABRIKOOS. Ontvorm de cake. Verdeel in de gewenste porties.

Appel-Anijs & Amandelpan