After Eight Cake Donut
After Eight Cake Donut
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cake Donuts | 750 | g | DOUBLE CHOC CAKE |
150 | g | Heelei | |
150 | g | Water | |
80 | g | Dessertmuntjes | |
Glaçage | 500 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL |
750 | g | ALDIA MIROIR NEUTRAAL |
Bereiding
Recept voor ± 24 donuts
Cake donuts
Breek de dessertmuntjes in stukjes. Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.
Spuit ± 45 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.
Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.
Glaçage
De SCHOKOBELLA opwarmen tot ± 38 °C, vervolgens de gesmolten ALDIA MIROIR NEUTRAAL onderspatelen.
Eventueel terug opwarmen.
Deze spiegel is diepvriesbestendig.
Afwerking
Werk af met glaçage, stukjes After Eight en dessertmintjes.