Recepten Recepten

After Eight Cake Donut

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Cake Donuts 750 g DOUBLE CHOC CAKE
150 g Heelei
150 g Water
80 g Dessertmuntjes
Glaçage 500 g PALETTA SPRAY NEUTRAAL
750 g ALDIA MIROIR NEUTRAAL

Bereiding

Recept voor ± 24 donuts

Cake donuts

Breek de dessertmuntjes in stukjes. Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.

Spuit ± 45 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.

Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.

Glaçage

De SCHOKOBELLA opwarmen tot ± 38 °C, vervolgens de gesmolten ALDIA MIROIR NEUTRAAL onderspatelen.

Eventueel terug opwarmen.

Deze spiegel is diepvriesbestendig.

Afwerking

Werk af met glaçage, stukjes After Eight en dessertmintjes.

After Eight Cake Donut