Biscuit is de stille drager van alle vullingen.

Waar zou onze patisserie staan zonder biscuit? Het is vaak de onzichtbare onderlaag, maar dat heeft Zeelandia niet tegengehouden om een uitgebalanceerd assortiment met de beste prestaties te ontwikkelen. Zodat het biscuit alles in zich heeft om de andere ingrediënten en de opbouw maximaal te laten schitteren. Alle varianten zijn veelzijdig inzetbaar: amandelbiscuits, sponge cakes, jocondes tot roulades. Alle biscuitmixen van Zeelandia garanderen een mooi volume en voldoende draag- en veerkracht voor vullingen. Het zorgt voor een stabiele basis die mooi blijft bij het bakken en strak kan gesneden worden zonder veel te kruimelen.

Specialiteit.

Tips & Tricks.

Wat is de beste methode om een biscuitbeslag te draaien?

Van vroeger uit was het normaal om biscuitbeslag in de hoogste versnelling te kloppen om een lekker luchtig en stabiel beslag te krijgen. Dit gebeurt nog steeds, maar met de huidige kwaliteit grondstoffen die in de biscuitmixen zitten, is dit niet nodig. Het werkt juist averechts, het beslag wordt te luchtig met alle gevolgen van dien.

Onze proefbakkers hebben een document gemaakt met tips hoe je het perfecte biscuitbeslag kunt draaien én bakken.

Download deze tips & Tricks (PDF)