Strudel Cake Donut
Strudel Cake Donut
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cake Donuts | 500 | g | FANTASY SPECULAAS CAKE |
50 | g | Heelei | |
225 | g | Boter (gesmolten) | |
175 | g | Water | |
Decor | 500 | g | FRUITFUL PEER |
50 | g | AE NEUTRAAL | |
5 | g | Kaneel | |
50 | g | Rozijntjes |
Bereiding
Recept voor ± 30 donuts
Cake donuts
Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in tweede versnelling tot een homogene massa.
Spuit ± 35 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.
Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.
Decor
Verwarm de FRUITFUL PEER.
Meng de AE NEUTRAAL, rozijnen en kaneel onder de peertjes.
Vul donutvormen met 20 g decormassa.
Vries in.
Afwerking
Bak een plak bladerdeeg dun af. Bestrooi met poedersuiker en karamelliseer.
Leg de speculaasdonuts met de vlakke kant naar boven.
Ontvorm de peerdecoratie en bestrijk met ALDIA MIROIR NEUTRAAL.
Leg op de cake donut.
Werk af met stukjes gekarameliseerd bladerdeeg.