Pistaccio Cake Donut
Pistaccio Cake Donut
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cake Donuts | 1000 | g | DOUBLE CHOC CAKE |
200 | g | Heelei | |
200 | g | Water | |
Ganache montée wit | 270 | g | Room (1) |
90 | g | Melk | |
60 | g | Glucose | |
360 | g | Witte chocolade | |
60 | g | AE Neutraal | |
640 | g | Room (2) |
Bereiding
Recept voor ± 30 donuts
Cake donuts
Meng alle ingrediënten gedurende 5 min in eerste versnelling tot een homogene massa. Spuit ± 45 g cakebeslag in de
gesmeerde donutvorm. Bak gedurende ± 22 min op 180 °C.
Ganache montée
Kook de room (1), melk en glucose, stort dit op de chocolade en meng homogeen. Los AE NEUTRAAL op in de massa, voeg de room (2) koud toe en homogeniseer.
Zet minstens 12u in de koeling. Klop met middelmatige snelheid op tot gewenste stevigheid.
Afwerking
Meng gesmolten SCHOKOBELLA WIT met 10% gehakte pistachenoten en haal hier de cakedonuts door.
Werk af met een opgeklopte ganache montée, gebroken pistachenoten en chocoladedecor.