Tricolore Cake
Tricolore Cake
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Chocoladecake | 1200 | g | DOUBLE CHOC CAKE |
240 | g | Heelei | |
240 | g | Water | |
Citroencake | 1000 | g | FANTASY LEMON CAKE |
350 | g | Heelei | |
250 | g | Water | |
150 | g | MUFFINOLIE | |
Gekleurde cake | 750 | g | MAESTRO CAKE |
375 | g | Heelei | |
375 | g | Boter (zalvig) | |
Rode kleurstof | |||
Spiegelglazuur | 500 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL |
1000 | g | ALDIA MIROIR NEUTRAAL | |
Overige grondstoffen | SCHOKOBELLA WIT | ||
FRUITFUL FRAMBOOS |
Bereiding
Chocoladecake
Alle ingrediënten samen mengen met de vlinder gedurende 5 min in eerste versnelling. Uitstrijken op een 60/40 bakplaat, bekleed met bakpapier. Bakken gedurende 17 min op 180 °C.
Citroencake
Alle ingrediënten samen mengen met de vlinder gedurende 5 min in eerste versnelling. Uitstrijken op een 60/40 bakplaat, bekleed met bakpapier.
Bakken gedurende 17 min op 180 °C.
Gekleurde cake
Alle ingrediënten gedurende 3 min aandraaien met de vlindergarde tot een soortelijk gewicht van 850 g/l. Uitstrijken op een 60/40 bakplaat, bekleed met bakpapier.
Bakken gedurende 17 min op 180 °C.
Spiegelglazuur
De PALETTA SPRAY verwarmen tot 85 °C en hier de ALDIA MIROIR NEUTRAAL ondermengen met behulp van een spatel.
Opbouw
Kleef de 3 plakken cake aan elkaar met FRUITFUL FRAMBOOS (300 g per laag) in de volgorde van de Belgische vlag. Vries deze samengestelde cake in. Snij hiervan banden. Iedere band verdelen in gelijke stukken. Dompel de cakes in 2 keer: boven in het spiegelglazuur, de voet in SCHOKOBELLA WIT. Eventueel afwerken met een eenvoudig chocoladedecortje.