Appel-Anijs & Amandelpan Plaatcake
Appel-Anijs & Amandelpan Plaatcake
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cakebeslag (boter) | 1600 | g | BASIS-RÜHR |
800 | g | Heelei | |
800 | g | Boter | |
25 | g | Anijspoeder | |
Cakebeslag (olie) | 1600 | g | BASIS-RÜHR |
930 | g | Heelei | |
800 | g | MUFFINOLIE | |
25 | g | Anijspoeder | |
Diversen | 900 | g | FRUITFUL APPLE DICES |
700 | g | AMANDELPAN |
Bereiding
Beslag
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 4 min op laagste snelheid. Spuit twee bakvormen van 20x60x5 cm licht in met CARLEX SPRAY en bedek met bakpapier. Verdeel het cakebeslag over de twee bakplaten en strijk glad.
Opbouw
Spuit banden AMANDELPAN over het beslag in ruitvorm. Spuit in de ruiten de FRUITFUL APPEL DICES. Bakken op 180 °C gedurende ± 50 min. Spuit de cake na het bakken onmiddellijk af met PALETTA SPRAY ABRIKOOS. Ontvorm de cake. Verdeel in de gewenste porties.