Recepten Recepten

Valentijns Matcha Hart

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Bretoense croûtedeeg van Kanomix en groene thee 2000 g KANOMIX
750 g Boter
100 g Eieren
50 g Water
100 g Matcha thee
10 g Zout
MAESTRO Matcha Cake 2000 g MAESTRO CAKE
1000 g Eieren
1000 g Boter of Margarine
120 g Matcha groene thee
Groene amandelcrumble (ROMA) 200 g BROYAGE 100% S
200 g Boter
400 g MAESTRO

Bereiding

Bretoense croûtedeeg van Kanomix en groene thee

Meng alle ingrediënten tot een homogene massa, verwerk zo koud mogelijk. Rol het deeg uit tot een dikte van 3,5 mm.


MAESTRO Matcha Cake

Verwerk vervolgens alle grondstoffen op kamertemperatuur gedurende 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde. Soortelijk gewicht 850 g/l.


Groene amandelcrumble (ROMA)

Meng alle ingrediënten tot een goed kruimelig deeg. Laat het in de vriezer opstijven en druk het dan door een grove zeef.


Geniet ervan!
Valentijns Matcha Hart