Recepten Recepten

Specucrunch Cake Donut

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Cake Donuts 500 g FANTASY SPECULAAS CAKE
50 g Heelei
225 g Boter (gesmolten)
175 g Water
Vulling 400 g AMANDELPAN
100 g Geraspte kokos
Glaçage 300 g ALDIA MIROIR NEUTRAAL
150 g PALETTA SPRAY NEUTRAAL
Diversen 250 g Amandel-kokospralin (gebakken)

Bereiding

Recept voor ± 24 donuts

Cake donuts

Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.

Spuit ± 50 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.

Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.

Afwerking

Werk af met READY FONDANT en speculaascrumble (voeg eventueel fijne lijntjes SCHOKOBELLA toe).

Specucrunch Cake Donut