Maestro Luxe Fruity Flower.
Maestro Luxe Fruity Flower.
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Deeg | 3000 | g | Bloem |
210 | g | Gist | |
300 | g | Eieren | |
1020 | g | Water | |
51 | g | Zout | |
180 | g | Suiker | |
450 | g | MAESTRO LUXE | |
480 | g | MARGARINE CAKE/BRIOCHE | |
Croutedeeg | 2000 | g | CROUTEXPRESS |
200 | g | Eieren | |
100 | g | Water | |
Gele Room | 800 | g | RAP |
2000 | g | Water | |
Speculaascake | 1500 | g | FANTASY SPECULAAS CAKE |
150 | g | Eieren | |
525 | g | Water | |
675 | g | Boter | |
Diversen | 2500 | g | FRUITFUL APPELBLOKJES |
840 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL | |
280 | g | Speculaascrumble |
Bereiding
Deeg
Kneed van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg.
Deegtemperatuur: 24 °C
Rusttijd: 15 min
Rol het deeg uit op stand 2,5 van de uitroltafel tot 20 cm breedte.
Plaats even in de vriezer om gemakkelijk te kunnen verwerken.
Croutedeeg
Meng alle ingrediënten tot een glad en homogeen deeg.
Dit deeg kan onmiddellijk worden verwerkt.
Gele room
Meng alle grondstoffen gedurende 4 min in tweede versnelling.
Laat 10 min rusten en klop vervolgens de gele room door.
Speculaascake
Meng alle grondstoffen gedurende 4 min in tweede versnelling.
Opbouw
Leg een plakje croutedeeg (stand 2,5 van de uitroltafel) in ringen.
Spuit hierop gele room (1 cm van de kant blijven).
Haal de deegplak uit de diepvries en strijk hierop de speculaascake.
Doe hierop de FRUITFUL APPELBLOKJES en rol het geheel op (zoals ronde suissen).
Versnijd in stukken van 5 cm.
Leg in de ringen.
Narijs: 60 min
Doreren
Bakken: 35 min op 180 °C
Afwerking
Abricoteer met PALETTA SPRAY NEUTRAAL en zet de rand aan met speculaaskruimels.