Triple ChocNut Fingers.
Triple ChocNut Fingers.
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
ChocNut Cake | 2000 | g | FANTASY CHOCNUT CAKE |
400 | g | Water | |
400 | g | Eieren | |
Ganache | 1000 | g | SCHOKOBELLA |
1000 | g | Chocolade callets 811 | |
400 | g | Melk | |
800 | g | Slagroom | |
400 | g | Glucose | |
Diversen | 800 | g | Croûtedeeg (obv CROUTEXPRESS) |
300 | g | FRUITFUL BOSBES | |
800 | g | SCHOKOBELLA WIT | |
80 | g | Geraspte kokos (gebruind) |
Bereiding
ChocNut Cake
Meng alle ingrediënten gedurende 5 min in trage versnelling. Zet opzij. Rol croûtedeeg (obv CROUTEXPRESS) uit op 2,5 mm, leg in het gesmeerde banketframe en bestrijk met een laagje FRUITFUL BOSBES. Vries kort in. Verdeel het cakebeslag over de confituur en bak gedurende 40 min op 180 °C. Ontvorm en laat afkoelen.
Ganache
Kook melk, slagroom en glucose. Giet over de chocolade en SCHOKOBELLA en meng tot een gladde en homogene ganache. Gebruik: opwarmen tot de gewenste dikte (max.: 40°C). Giet de ganache over de afgekoelde cake en vries in.
Diversen
Versnijd de overgoten cake in bars van 3/11 cm. Meng de gebruinde kokosrasp door de gesmolten SCHOKOBELLA WIT. Dip de cakebars tot de bovenkant in de SCHOKOBELLA en werk af met meringue, hazelnootjes en chocoladedecors.