Cake Saté
Cake Saté
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cakebolletjes | 1000 | g | Restjes gebakken cake |
100 | g | BIANKA SOFT | |
50 | g | ALDIA CITROEN CREME | |
Cakeblokjes | 750 | g | MAESTRO CAKE |
375 | g | Heelei | |
375 | g | Boter (mals) | |
Diversen | SCHOKOBELLA | ||
SCHOKOBELLA MELK | |||
SCHOKOBELLA WIT | |||
Kleurstof (op vetbasis) | |||
Saté prikkers | |||
Geraspte kokos | |||
Hagelslag |
Bereiding
Cakebolletjes
Breek de resten/oude cakes in stukjes. Meng met haak met de BIANKA SOFT en de ALDIA CITROEN CREME tot een vet samenhangende massa. Rol met de hand bolletjes van gewenste grootte. Vries in.
Cakeblokjes
Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in 2de versnelling. Vul een met CARLEX gesmeerde metercake blik met 1500 g cakemassa en bak af op 150 °C gedurende 70 min. Ontvorm en vries in. Versnijd de bevroren cake in blokjes van gewenste grootte en vries de blokjes in.
Afwerking
Kleur SCHOKOBELLA WIT bij met kleurstoffen op vetbasis.
Pralineer of overgiet bolletjes en blokjes in de gewenste kleur en steek een assortiment op een saté prikker.